Bred størrelse på Volume Beer Brewing Equipment System

Bred størrelse på Volume Beer Brewing Equipment System

Grunnleggende informasjon Vi er profesjonell produsent for ølbrewpub-utstyr, og produserer ølbryggeriutstyr med daglig produksjon fra 100L til 2000L. Beste løsninger og prosjektutkast kan gjøres for din plan for ølutstyr i henhold til kravet ditt, så vil du gjerne fortelle oss hva som er ...

Detailed description

Grunnleggende informasjon

Pakke: Crate Spesifikasjon: CE / ISO9001
Varemerke: Zhengjiu Machinery Opprinnelse: Hangzhou, Kina
Øl Brewpub Utstyr Volum: 500L Øl Brewpub Utstyr Materail: S. S 304
HS-kode: 84384000 Produksjonskapasitet: 60PCS / år i henhold til salg

Vi er profesjonell produsent for ølbrewpub-utstyr, og produserer ølbryggeriutstyr med daglig produksjon fra 100L til 2000L. Beste løsninger og prosjektutkast kan gjøres for din ølutstyrsplan i henhold til kravet ditt, så vil du gjerne fortelle oss hva som er kravet ditt og sende oss mer informasjon, vi skal gi deg best service.

Dette er et komplett bryggesystem for bryggeri. Bryggeriets ølutstyr er et godt valg for puben eller restauranten som brygger øl for kunden på scenen. Dessuten kan vi også levere ølutstyret til bryggeriet. Du har også mulighet til å fylle øl i fat eller flasker for å sette opp et bryggeri ølfabrikk.

Ønsker å motta din forespørsel. Takk.


Zhengjiu Machinery er en av de ledende Kina bred størrelse av øl brygging utstyr system produsenter og leverandører, velkommen til å kjøpe vår rabatt og billig bred størrelse på volum øl brygging utstyr system eller engros lav pris bred størrelse på volum øl brygge utstyr system laget i Hangzhou Kina fra fabrikken vår.

Hot Tags: stor størrelse volum øl brygging utstyr system Kina, Hangzhou, produsenter, leverandører, fabrikk, engros, billig, lav pris, kjøpe rabatt, laget i Kina
Beslektede produkter
Feedback