Hjem > Nyheter > Innhold

Q: Hvilke elementer bestemme prisen av bryggeriet mest?

Q: Hvilke elementer bestemme prisen av bryggeriet mest?

Det er 4 aspekter som avgjør kostnadene ved et bryggeri: batch størrelse, årlig kapasitet, utførelser og automasjon.


Q: Hvilken størrelse øl bryggeri bygningen trenger jeg?

For en brewpub mye avhenger av hva din årlige volumet er, og hvor mange forskjellige typer øl du ønsker å tilby. Den minste overflaten starter på ca 20m2. Det er også noen anslag området forespørsler i våre ulike bryggeri systemer i spesifikasjonen ovenfor.
For mikrobryggerier den viktigste faktoren er årlig volum. For små mikrobryggerier et gulvareal på 300m2 er ofte mer enn nok.
For detaljer om prosjektet, kan vi gi deg eksakte mål og krav.


Spørsmål: Kan jeg brygge alle typer øl på Tiantai brygging utstyr?

I motsetning til den åpne fartøyet gjæring system som hovedsakelig brukes i Øst-Europa og Tyskland, kan alle øl stiler være brygget med vårt system. Dette betyr at et bredt utvalg av øl og pils kan gjøres. Gitt den smittsomme stil lambics, anbefaler vi ikke brygging eller emballasje disse øl på felles utstyr.


Q: Hvor lenge øl utstyr vare?

Gitt det faktum at de fleste elementer i et bryggeri er laget av rustfritt stål, lang av et bryggeri er høy. Gitt riktig vedlikehold og forsiktig bruk av kjemikalier, kan et bryggeri brukes intensivt i ca 20 til 30 år. For enkelte elementer, slik som fyllstoffer og benevnt med mange bevegelige deler en kortere levetid bør vurderes og mer vedlikehold vil være nødvendig, avhengig av bruken.


Q: Kan du hjelpe meg med hele mitt bryggeri prosjekt?

Vår misjon er å hjelpe våre kunder med sine brygging behov fra start til slutt, og bygge et langsiktig forhold til dem. Vi kan hjelpe deg med alle aspekter av brygging behov eller samarbeide med en av våre partnere for å imøtekomme dine behov.

Kontakt meg og få profesjonell konsulent!

Pls. bruke e-post, whatsapp eller facebook messenger, kan jeg ikke akseptere tilbakemelding på dette nettstedet tilbakemeldinger, takk.

Et par: nei

Neste: nei